Krisehjælp i København – tal med en erfaren krise-psykolog

Tilkald en psykolog ved krise

Vi samarbejder allerede med en hel del firmaer og kommuner og tilbyder krisehjælp via Falck Healthcare, Dansk Krisekorps, Offerrådgivningen, Psykiatrifonden og Prescriba.
 
Ring på telefon 33 23 10 20 – vi yder professionel krisehjælp i København.

Har du brug for krisehjælp i København, Så kan du med fordel tale med en krise-psykolog hos Psykologgruppen. Det kan være en stor hjælp at tale med en psykolog ved dødsfald og andre kriser. En krise kan opleves som en meget voldsom hændelse udløst af en begivenhed, eller af forhold der har udviklet sig over tid. I sådanne situationer kan der være brug for støtte og vejledning i, hvordan du kan håndtere situationen. 

Krisehjælp indebærer, at du kommer hurtigt til. I en situation hvor alt opleves kaotisk, er det vigtigt, at man får hurtig hjælp til at komme i gang med at bearbejde situationen, så man får de bedste betingelser for at komme godt videre. Vi arbejder på at finde dine egne helende ressourcer, hvilket kan hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger.

Hvornår kan der være behov for en krise-psykolog?

Kriser, hvor der kan være behov for at tale med en psykolog, kan være:
– Dødsfald
– Ulykker
– Alvorlig sygdom
– Fyringer
Skilsmisse
– Overfald
– Trusler
– Belastende arbejdsvilkår
– Samarbejdsproblemer
– Andre voldsomme begivenheder. 

Vi tilbyder krisehjælp i København til privatpersoner og virksomheder. Vi samarbejder med en række virksomheder og kommuner og tilbyder blandt andet hjælp til kriser via Falck Healthcare, Dansk Krisekorps, Offerrådgivningen, Psykiatrifonden og Prescriba.

Kriser i familien – få hjælp af en psykolog ved dødsfald og andre kriser

Dødsfald, herunder særligt pludselige dødsfald, kan udgøre nogle af de største kriser i vores liv. Derfor oplever mange af os følelsen af at være i en personlig krise, når vi mister vores nærmeste, og det er for mange en stor hjælp at tale med en psykolog om dødsfald og på den måde bearbejde sorgen. Psykologgruppen har mange års erfaring med håndtering af sorg og savn, og vi kan guide dig igennem den svære tid. 

Dødsfald er dog langt fra den eneste krise, vi kan opleve i vores familieliv. For nogle kan en skilsmisse også opleves som en voldsom krise, og det kan ligeledes være en stor hjælp at tale med en psykolog for at få hjælp til at håndtere krisen og den nye situation, man pludselig står i. Vores krisehjælp København er baseret på stor erfaring med håndtering af alle former for kriser, og vi sørger for at hjælpe dig videre i livet.

Vi tilbyder også krisehjælp i København for erhverv​

Vi har specialiseret os i at udarbejde beredskabsplaner i forbindelse med ulykker og katastrofer på arbejdspladsen. Derudover kan vi undervise alle ansatte i krisehåndtering samt udsende kompetente psykologer i tilfælde af alvorlige hændelser.

Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder

Har du spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakt os. 
Ring til os eller send os en e-mail på: mb@psykologgruppen.dk