Parterapi i København hos erfaren psykolog

Leder I efter parterapi i København? Hos Psykologgruppen har vi mange års erfaring med at rådgive og vejlede par i alle aldre. Vores psykologer er autoriserede og universitetsuddannede, og de er underlagt de nordiske regler for tavshedspligt og etik.

Hvad kan parterapi hjælpe med?

Der kan være mange grunde til at gå til parterapi, og der er intet, der er rigtigt eller forkert. Det kan for eksempel være, at I har mange konflikter eller skænderier, eller det kan være, at I aldrig taler sammen længere. Det kan også være, at den ene part har svært ved at åbne op over for den anden part, eller det kan være, at I hver især har så travlt med jeres eget liv og jeres egne projekter, at I tilsidesætter forholdet.

Med parterapi kan I blandt andet få hjælp til at bearbejde og håndtere:
– Konflikter
– Dårlig/manglende kommunikation
– Manglende intimitet
– Børn og familieliv
– Utroskab og andre former for svigt
– Jalousi og mistillid
– Manglende tryghed og nærvær
– Følelsen af ensomhed
– Psykiske problemer
– Personlige kriser.

Få hjælp til at finde og løse problemerne

Et parforhold består af to forskellige individer, der kan have forskellige forventninger, krav og motiver til, hvad et parforhold skal kunne rumme og ikke mindst give.

Parterapi handler om at få begge parter til at åbne op over for hinanden, for kun på den måde kan I forstå hinandens følelser og reaktioner i bestemte situationer. Dette vil også give jer en forståelse for, hvordan jeres handlinger påvirker jeres forhold, og dermed vil det være nemmere rent faktisk at tage handling i forhold til at løse problemerne. I vil lære at kommunikere med hinanden ud fra en konstruktiv dialog, som skaber respekt og tillid imellem jer.

Med et travlt arbejdsliv og et familieliv ved siden af kan det være svært at undgå, at der går for meget hverdag i et parforhold. Sammen hjælper vi jer med at komme på rette kurs igen og til at klare de nye udfordringer, som livet løbende byder på, men også til at huske hinanden.

Kontakt os og bestil tid til parterapi i København

Ønsker I at høre mere om, hvordan parterapi kan være en hjælp i lige netop jeres forhold, eller kunne I tænke jer at bestille en tid til parterapi København, skal I endelig ringe til os på telefon 33 23 10 20 eller skrive til vores e-mail mb@psykologgruppen.dk.