Psykologgruppen København

Autoriseret psykolog for privatpersoner og erhvervslivet

Leder du efter en autoriseret psykolog?
Psykologgruppen har praktiseret i 21 år, og vi er medlem af Psykologforeningen og dermed underlagt de nordiske regler for etik og tavshedspligt. Vi har samarbejdspartnere over hele landet og inden for mange forskellige problemfelter. Vi samarbejder med specialister inden for forskellige områder, så vi altid kan finde den bedste løsning.
Vores psykologer er universitetsuddannede med specialistgodkendelse. Har de ikke allerede en specialistgodkendelse, er de i gang med specialistuddannelsen.

Vi har adresse ved Københavns Hovedbanegård, og der er parkeringsmuligheder ved Planetariet eller i Nyropsgade.

Få psykologhjælp af en klinisk psykolog

Vi arbejder psykodynamisk og kognitivt med korte eller længerevarende terapier for både enkeltpersoner og grupper, og vi tilbyder både psykologhjælp til private og erhverv.
Som klinisk psykolog har vi igennem de sidste mange år tilbudt:
Terapi
Parterapi
Coaching
Krisehjælp
Behandling af stress
Behandling af depression
Behandling af angst

Psykolog-kurser for erhvervslivet

Vi tilbyder også en række psykolog-kurser for erhvervslivet, som er skræddersyet den konkrete virksomheds behov.
Vi har stor erfaring inden for krisehjælp og håndtering af konflikter på arbejdspladsen, og i den forbindelse kan vi tilbyde et kursus i konfliktløsning og konflikthåndtering, hvilket kan hjælpe jer med at håndtere forskellige 

akutte og alvorlige situationer på arbejdspladsen.
I samarbejde med virksomhedens ledelse kan den udsendte psykolog udarbejde beredskabsplaner og lignende samt tilbyde coaching og psykologisk rådgivning.

Få tilskud til din behandling eller brug din sundhedsforsikring

Vi har en overenskomst med sygesikringen, så du har mulighed for at opnå tilskud til din psykologbehandling, hvis du har en henvisning fra din egen læge.
Har du en sundhedsforsikring, enten via din arbejdsplads eller en privattegnet forsikring, kan den som regel også dække dine udgifter til psykologhjælp enten helt eller delvist.

Vi samarbejder blandt andet med IF, Lærerstandens Brandforsikring, Codan Care, Tryg, IHI, Mølholm Forsikring og PKA. Ved at benytte din sundhedsforsikring har du mulighed for at komme hurtigt til, så kontakt din pensionskasse eller dit forsikringsselskab og undersøg dine muligheder for at få dækket dine psykologudgifter. Det kan godt betale sig.

Hør mere om hvordan en autoriseret psykolog kan hjælpe dig

Har du behov for yderligere information omkring vores ydelser eller kurser, eller ønsker du at høre mere om, hvordan en klinisk psykolog kan hjælpe dig, kan du enten ringe til os på telefon 33 23 10 20 eller skrive til vores e-mail mb@psykologgruppen.dk.