Få hjælp af en psykolog ved skilsmisse

Har du brug for at snakke med en psykolog om skilsmisse? For mange mennesker opleves skilsmissen som en meget voldsom krise, og det kan synes svært at håndtere alle følelserne alene. En skilsmisse kan ryste hele det stabile fundament, som man troede, man havde opbygget for sig selv. Man troede måske, at fremtiden var sikret, og at man skulle blive gammel med sin ægtefælle, og pludselig befinder man sig i en situation, hvor man står helt alene og skal starte forfra.

Det kan være meget overvældende, og de fleste mennesker vil have behov for at tale med nogen om det, da der kan opstå mange følelser og tanker i forbindelse med en skilsmisse. Angst, stress og depression er også noget, man bør være opmærksom på.

Hos Psykologgruppen har vi mange års erfaring og den nødvendige ekspertise, der skal til for at hjælpe dig med at komme videre og få en god start på dit nye liv. Vi tilbyder psykologisk rådgivning både før, under og efter skilsmissen.

Vi hjælper dig med at træffe beslutninger, der er rigtige for dig

Under en skilsmisse skal der træffes mange svære beslutninger. Når alt opleves kaotisk, kan det være meget vanskeligt at vælge rigtigt, og det hele kan virke meget uoverskueligt. Vi anbefaler dig derfor, at du taler med vores dygtige skilsmisse-psykolog om livet efter en skilsmisse. Vi tilbyder dig støtte og vejledning, så du først og fremmest kan bearbejde den aktuelle situation. Herefter arbejder vi på at hjælpe dig til at hele dine sår og træffe de beslutninger, som er rigtige for dig.

Specialuddannede psykologer med tavshedspligt

Vores psykologer er autoriserede og specialuddannede, og de er underlagt de nordiske regler for tavshedspligt og etik. Du kan derfor tale helt fortroligt med din psykolog både under og efter din skilsmisse.

Psykologgruppen er desuden medlem af Dansk Psykolog Forening, og vi har en overenskomst med den offentlige sygesikring. Har du en henvisning fra din læge, kan du få tilskud fra sygesikringen, og er du medlem af Sygeforsikringen ”danmark”, kan du ligeledes få tilskud.

Kontakt os og tal med en psykolog om skilsmisse

Står du midt i en skilsmisse, eller er du blevet skilt, og har du brug for at tale med en professionel? Kontakt os på telefon 33 23 10 20 eller skriv til vores e-mail mb@psykologgruppen.dk og hør mere om, hvordan vores psykolog kan hjælpe dig.