Terapeut i København hjælper dig med at ændre uhensigtsmæssig adfærd

Handler du på en uhensigtsmæssig måde i konkrete situationer, eller har du en adfærd over for andre, som du ønsker at ændre, kan vores terapeut i København hjælpe dig.

Vælger du at benytte dig af en af vores terapeuter, er du garanteret en universitetsuddannet og specialistgodkendt terapeut i København. Vi er en del af Dansk Psykolog Forening og efterlever alle nordiske principper om etik og tavshedspligt.

Vi har mange års erfaring inden for både:
Terapi
Parterapi
Coaching
Krisehjælp
Psykologisk rådgivning.
Derudover tilbyder vi også behandling af blandt andet stress, angst og depression.

Hvad er terapi?

Terapi handler om at finde en hensigtsmæssig måde, som du kan forholde dig til dit liv på. At snakke med en terapeut kan give dig indsigt i dine handlinger, mønstre og relationer til andre mennesker, så du har en mulighed for at ændre adfærd, hvis det er det, du ønsker. Terapi handler også om at give dig en indsigt i, hvordan du håndterer dine følelser, og hvordan du reagerer i forskellige situationer. Reagerer du hensigtsmæssigt eller uhensigtsmæssigt? I terapien lærer du både at tænke og handle anderledes, samt bryde mønstre du måske har siddet fast i alt for længe.

Sådan arbejder vi

Vi arbejder således, at vi forsøger at afdække de følelser, der opstår i konkrete situationer og hændelser, ligesom vi afdækker de mønstre, som følelserne afstedkommer i kommunikationen og adfærden over for andre eller i bestemte situationer.
Med denne indsigt er det vores erfaring, at det kan blive mere tydeligt, hvad man selv kan gøre, og hvordan man selv kan arbejde med problemstillingerne mellem samtalerne.
Et terapiforløb hos Psykologgruppen kan strække sig over kortere eller længere tid med forskellige intervaller mellem samtalerne alt afhængigt af dine behov.

Få tilskud via sygesikringen

Har du fået en henvisning til en psykolog fra din læge, har du mulighed for at få tilskud til din terapi hos os. Vi har nemlig en overenskomst med sygesikringen, så du har mulighed for at opnå en besparelse på vores psykologhjælp.

Kontakt os hvis du har brug for en terapeut i København

Leder du efter en terapeut København, der kan hjælpe dig med at give dig et indblik i, hvorfor du reagerer og handler, som du gør, og som kan give dig de nødvendige redskaber til at ændre din uhensigtsmæssige adfærd, hører vi meget gerne fra dig.
Ring til os på telefon 33 23 10 20 eller skriv til vores e-mail mb@psykologgruppen.dk og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.